Des del departament de ciències hem engegat una campanya de col•laboració amb Intermon Oxfam, que alhora està suportada a nivell logístic per una empresa de valoració de mòbils. Aquesta empresa recull els mòbils, els valora, i dóna els beneficis a Intermón Oxfam sempre i quan sigui una campanya que col•labora amb aquesta entitat, com ara la nostra iniciativa. En cas que els mòbils tinguin escàs valor es venen a empreses de reciclatge per a que els beneficis vagin a Intermón Oxfam. Teniu la informació de la campanya en el seu lloc web.

Per a dinamitzar-ho hem col•locat una caixa per a emmagatzemar aparells a la sala de profes i una altra al nostre departament, així que tothom qui vulgui donar el seu mòbil en desús podrà adreçar-se a qualsevol dels dos llocs per a desar-lo. Convidem a tota la comunitat educativa a col•laborar, i això inclou tant el PAS com professorat com alumnat (i les seves famílies per extensió).
També us proposem veure uns audiovisuals enfocats sobretot en la problemàtica del coltan:

Esperem que entre tots podrem crear conscienciació al voltant de com la nostra quotidianitat de luxes i necessitats de consum provenen de vegades (i generen) de conflictes econòmics, explotació, desastres ambientals i moltes altres penúries, i intentarem col•laborar amb el nostre granet de sorra en campanyes de desenvolupament social en aquests mateixos països d’origen.

Moltes gràcies per la vostra col•laboració, esperem que tot vagi molt bé i la campanya sigui un èxit.

Deixa un comentari